Makeup Revolution Ultra Contour kontūravimo paletė


Sveikos merginos! Šiandien apžvelgsiu Makeup Revolution Ultra Contour paletę - tai biraus pavidalo kontūravimo paletė, kurią sudaro 8 spalvos: 2 šviesinimui skirtos spalvos (arba skystų priemonių užtvirtinimui), 3 rudi atspalviai skirti kontūravimui ir veido bronzavimui bei 3 highlighter'iai.
Paletės kaina - 12,49 Eur (Eurokos parduotuvėje). Apskritai kaina Lietuvoje svyruoja nuo 9,99 Eur iki 13 Eur.

  
 Paletės spalvos: 
1 - rausvo atspalvio "iššviesinimo" spalva.
2 - gelsvo atspalvio "iššviesinimo" spalva.
3 - pakankamai neutralus highlighteris, truputį šampaninio atspalvio.
4 - šalto tono "frosty" highlighteris su pakankamai dideliais blizgučiais.
5 - bronzatas, šilto tono.
6 - pakankamai šalto tono spalva, labiausiai iš visos paletės tinka kontūravimui.
7 - bronzatas, šilto tono, beveik nesiskiria nuo 5 spalvos, tik gal šiek tiek šiltesnis.
8 - bronzinio atspalvio highlighteris, labai šviesiai odai gali būti per tamsus.

    
Pigmentacija ir išsklaidymas
Visa paletė yra pakankamai pigmentuota. 
Bronzinės spalvos (5,6,7) yra labai pigmentuotos ir pakankamai lengvai sklaidosi, užtenka paimti ant šepetėlio mažą kiekį, nes dėl stiprios pigmentacijos lengva priemonės padauginti. 
Highligherio spalvos (3,4,8) taip pat pigmentuotos, uždėjus daugiau priemonės galima išgauti tikrai ryškų highlighterio efektą. Visgi labiausiai pigmentuota yra 4 highlighterio spalva, kuri yra šalto "frosty" atspalvio ir turi daug blizgučių, tačiau tai yra spalvos minusas, nes būtent šis atspalvis atrodo nenatūraliai ir blizgučiai "išsimėto" po visą veidą. Kiti du highlighteriai (3,8) atrodo natūraliau.
Ir galiausiai likusios "iššviesinimo" spalvos (1,2) nėra labai pigmentuotos, tačiau turint omenyje jų paskirtį, kad jos ir neturi būti labai ryškios ir krentančios į akis, nes tuomet uždėjus ant tam tikrų zonų jos būtų ryškiai rausvos arba gelvos. Visgi nesu didžiausia šių spalvų fanė, nes pavyzdžiui uždėjus jas po akimis viskas subėga į raukšleles ir tikrai neatrodo puikiai.

Išsilaikymas
Spalvų išsilaikymas pakankamai geras, tačiau ne puikus. Dienos eigoje highlighteris ir ypač kontūravimas bei bronzatas truputį prablunka, tačiau neišnyksta ir dienos pabaigoje jį vis dar (tik ne taip ryškiai) galima matyti. 

Tekstūra 
Paletė yra pakankami biri, labai netaisyklingai pasakius "dusty", imant priemonę su šepetėliu, iškrenta truputį pertekliaus ir apterlioja paletę, tačiau man tai netrukdo ir nėra didelis minusas, minusas tik tame, kas dėl to vis iškrentančio pertekliaus priemonė naudojasi truputį netaupiai, nes iškritęs priemonės perteklius yra tiesiog iššvaistomas. Tiesa, tokios birios spalvos yra "iššviesinimo" ir bronzavimo bei kontūravimo, highlighterio spalvos taip nebyra. 

Kaip aš asmeniškai naudoju šią paletę?
Šią paletę naudoju jau daugiau nei pusę metų, vieną jau spėjau sunaudoti ir nusprendžiau nusipirkti antrą, nes man ji iš tiesų patinka nepaisant kelių anksčiau minėtų trūkumų. Tiesa, naudoju ne visas spalvas. Turiu labai šviesią odą, todėl highlighteriui naudoju 3 spalvą, nes 8 man per tamsi (galbūt galėsiu panaudoti vasarą), o 4 pernelyg šalto atspalvio ir blizgi (galbūt ją būtų galima panaudoti naktiniam makiažui, tačiau dienai man ji pernelyg nenatūrali). Kontūravimui naudoju 6 spalvą, nes ji vienintelė šaltesnio atspalvio spalva. Bronzavimui naudoju ir 6 ir 8 spalvą priklausomai nuo nuotaikos, nes man jos nelabai skiriasi. Pirmų dviejų "iššviesinančių" spalvų iš viso nenaudoju. 

Ar pirkčiau dar kartą?
Taip. Tikrai taip, nes išnaudojusi vieną jau spėjau nusipirkti antrą (pirmosios užteko maždaug pusei metų). Turint omenyje, kad kontūravimo paletės nėra pigios, ši yra puikus variantas norint pigiai įsigyti pakankamai gerą kontūravimo paletę.


Iki kitos apžvalgos 😉


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą